

Sušené česnekové plátky s chutí a ostrostí čerstvého česneku
Při sušení je odstraněna voda a zůstávají pouze silice které tvoří chuť česneku
Sušeno při nízké teplotě v kondenzační sušárně
Vhodné do polévek, omáček a nakládání masa
Na výrobu 50 g sušeného čsneku je použito cca 175 g čerstvého česneku
Skladování v suchu, sáček je nutné pečlivě uzavřít
Sušené česnekové plátky s chutí a ostrostí čerstvého česneku
Při sušení je odstraněna voda a zůstávají pouze silice které tvoří chuť česneku
Sušeno při nízké teplotě v kondenzační sušárně
Vhodné do polévek, omáček a nakládání masa
Na výrobu 50 g sušeného čsneku je použito cca 175 g čerstvého česneku
Skladování v suchu, sáček je nutné pečlivě uzavřít